Åbent brev til Mette Nelund hos TV 2

Tak fordi du lytter til Koldfronten. Det er 100% gratis at lytte til vores podcast, men det er ikke gratis at lave den. Støt os ved at oprette en bruger eller tippe en ven om Koldfronten.

Kære Mette Nelund hos TV 2.

Her er mine kommentarer til din udtalelse til DR.

Hvis du er bange for at der skal gå diskrimination i den, at vise historien om “Den store Bastian” for børn på TV, alene på baggrund af at historien indeholder scener med dansende børn i flødebollekostumer, så bør du nok lige sætte dig bare en lille smule ind i, hvad den historie egentligt handler om. For dine handlinger er én stor modsigelse af sig selv, og den eneste der flagrer med ordet “diskrimination”, er dig selv.

Til DR oplyser du:
“Vi klipper ikke om i gamle produktioner. Når vi genudsender programmer, vurderer vi, om det samlede indhold lever op til vores værdier. Det er en del af vores broadcasteransvar.”

Skal vi ikke lige lege en lille leg, hvor vi alle sammen lige tæller på to hænder, hvor mange gange TV 2 har klippet noget om, eller ladet noget rulle over skærmen, der ikke lever op til jeres “værdier”.

Jeg tror ærligt talt I skal til at overveje, om I overhovedet skal sende mere fjernsyn, hvis I er så bange for at vise noget, der kan “krænke” folk. For, SURPRISE!, der skal ikke meget til.

Nu havde jeg alligevel ingen intention om at sidde og glo TV 2 hele julen, og hvis jeg skulle se “Alletiders Julemand” (som er den korrekte titel på den julekalender!), så havde jeg set den på VHS. Men jeg er da lidt ked af tanken om, at du nu forhindrer en hel generation i at se og vokse op med de julekalendere, som du, vi og jeg selv gjorde.

Men nu er du jo så godt i gang. Hvad med at kigge lidt på “The Julekalender”. Har du hørt hvad de går og siger i den julekalender? Men neeeeeeej, det er jo sådan en folkekær ting, det kan man da ikke fjerne………….

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Du skal være logget ind for at kommentere.

Ny episode hver 14. dag. Lyt til Koldfronten.

Læs og kommentar vores blogindlæg.

Fortæl en ven om Koldfronten.

Her kan du høre Koldfronten:

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsCastBoxDeezerHimalaya.comPlayer.fmAmazon MusicPocketCastsTuneInRadio PublicStitcherOn Air - onair.dkDanske Podcasts - danske-podcasts.dk