Konkurrence: Vind en Koldfronten-kop

Tak fordi du lytter til Koldfronten. Det er 100% gratis at lytte til vores podcast, men det er ikke gratis at lave den. Støt os ved at oprette en bruger eller tippe en ven om Koldfronten.

OBS! Konkurrencen er slut – men derfor må du stadig gerne tippe en ven, hvis du vil.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi altid gerne vil ha’ flere lyttere. Det kan du hjælpe os med at få, bare ved at tippe en ven om vores podcast – og det tager altså ikke mange sekunder.

Sådan gør du

1️⃣ Gå til https://koldfronten.dk/tip
2️⃣ Opret en bruger eller log ind
3️⃣ Tip en ven

Vi sætter en Koldfronten-kop på højkant til den der tipper flest venner frem til 27. februar 2022. Vinderen bliver offentliggjort i vores episode d. 28/2 2022, og får selvfølgelig også direkte besked.

Betingelser

Konkurrencen administreres udelukkende af Koldfronten. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen vil få sin præmie tilsendt pr. pakke/brev. Der sendes kun indenfor Danmarks grænser. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Koldfronten sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen. Eventuelle oplysninger du afgiver ved din deltagelse i konkurrencen vil ikke blive afgivet til 3.-part. Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til Koldfronten via kontaktformularer på https://koldfronten.dk/

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Du skal være logget ind for at kommentere.

Ny episode hver 14. dag. Lyt til Koldfronten.

Læs og kommentar vores blogindlæg.

Fortæl en ven om Koldfronten.

Her kan du høre Koldfronten:

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsCastBoxDeezerHimalaya.comPlayer.fmAmazon MusicPocketCastsTuneInRadio PublicStitcherOn Air - onair.dkDanske Podcasts - danske-podcasts.dk