Må vi låne din autocamper?

Tak fordi du lytter til Koldfronten. Det er 100% gratis at lytte til vores podcast, men det er ikke gratis at lave den. Støt os ved at oprette en bruger eller tippe en ven om Koldfronten.

Har du en autocamper vi må låne? ⛺️🚙

Koldfronten skal på en lille sviptur, og det skal helst foregå i en autocamper. Vi kan pt. ikke sige noget om, hvad vi skal, men det skal nok komme. Det vi skal, bliver sjovt, og du skal med!

Hvem er Koldfronten?

Vores stramme budget gør os ude af stand til at leje en autocamper. Derfor søger vi en vi kan låne for en lille uges tid, enten i sommeren 2022 eller 2023.

Virksomheder kan støtte vores lille sviptur økonomisk, og på den måde medvirke til at projektet kan blive en realitet. Gør man det, tilbyder vi adgang til et talerør for op mod 100.000 potentielle kunder. Det samme gælder for bilhuse og autocamper-udlejningsfirmaer, der vil stille en autocamper til rådighed. Kontakt os for at høre nærmere!

Send gerne videre 🙂

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Du skal være logget ind for at kommentere.

Ny episode hver 14. dag. Lyt til Koldfronten.

Læs og kommentar vores blogindlæg.

Fortæl en ven om Koldfronten.

Her kan du høre Koldfronten:

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsCastBoxDeezerHimalaya.comPlayer.fmAmazon MusicPocketCastsTuneInRadio PublicStitcherOn Air - onair.dkDanske Podcasts - danske-podcasts.dk