Podimo

Til dig der hører Koldfronten via Podimo

Tak fordi du lytter til Koldfronten. Det er 100% gratis at lytte til vores podcast, men det er ikke gratis at lave den. Støt os ved at oprette en bruger eller tippe en ven om Koldfronten.

Kære lytter.

Vi har en lidt trist nyhed til dig der lytter til os via Podimo.

Da vi ændrede navn fra “En go’ morgen” til “Koldfronten”, opdaterede vi i samme ombæring også vores RSS-feed, som inkluderede både navnet “vibefm” og “en-go-morgen” til kun at inkludere navnet “koldfronten”.

Piece of pie, ikke?

Desværre har det ikke været så ligetil for Podimo at opdatere vores RSS-feed i det show, du tidligere har kunne finde i Podimo-app’en. I stedet har Podimo valgt at oprette Koldfronten som et nyt show i deres app, hver gang vi har foretaget den mindste ændring i vores RSS-feed. Og… det har vi gjort et par gange.

Dette har medført, at vores Koldfronten har optrådt op til flere i Podimo-app’en, med forskellige antal episoder, forskellige RSS-feeds mv. Det var noget værre rod.

I forsøget på at “koge det ned” til at Koldfronten kun skulle optræde én gang i Podimo-app’en, har Podimo fjernet det show du, og alle andre som lytter med via Podimo, nu er blevet afmeldt som “follower” af showet i app’en.

Det betyder desværre, at vi er nødt til at ulejlige alle som tidligere har fulgt os på Podimo, om at gøre det igen. Vi er meget ked af at dette problem er opstået, da det har taget os næsten 4 år at opbygge et i forvejen meget snævert publikum igennem Podimo.

Vi håber naturligvis at kunne få alle med ombord igen. Tak for din tid og forståelse!

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Du skal være logget ind for at kommentere.

Ny episode hver 14. dag. Lyt til Koldfronten.

Læs og kommentar vores blogindlæg.

Fortæl en ven om Koldfronten.

Her kan du høre Koldfronten:

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsCastBoxDeezerHimalaya.comPlayer.fmAmazon MusicPocketCastsTuneInRadio PublicStitcherOn Air - onair.dkDanske Podcasts - danske-podcasts.dk