Gæster i Koldfronten

Et beskedent udpluk af nogle af de personligheder, der har beriget Koldfronten med deres besøg.

De Frigjorte

Sexet, coke og fedt! Sådan beskriver bandmedlemmerne selv deres band i et interview hos Koldfronten. Hør bl.a. hvordan de er gået fra i mange år at være opvarmningsband, til i dag at være på tour som hovednavn.

Rune Bang Mogensen lider af medfødt knogleskørhed og bestyrer runesforedrag.dk, hvor han tager rundt og fortæller om sit liv med diagnosen.

Journalist, foredragsholder og good guy Jeppe Søe kigger tilbage på den politiske kommunikation under den igangværende coronakrIse.

1. november 2019 spillede Jonah Blacksmith for et udsolgt Musikkens Hus i Aalborg, og før koncerten fik Daniel og Søren en hyggelig snak med brødrene Simon Alstrup og Thomas Alstrup om bl.a. arbejdet med deres nye album, rødderne i Thy og spilleglæden, der er rygraden i ethvert band.

Youtuber og musikanmelder, Brian Virenfeldt, fortæller bl.a. om hans musiksamling og det at bygge sit eget kolonihavehus fra bunden.

Rapper, konferencier og skribent på “MigogAalborg”, Zjakalen, har været en god ven af huset siden hans første besøg i studiet. Han er desuden vært og medproducer på YouTube-fænomenet “Tour de Grillbar”, som blev nomineret til en Zulu Award i 2020.

Har du lyst til at være med i Koldfronten?

– eller kender du til en person vi skal invitere med som gæst?

Her kan du høre Koldfronten

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsCastBoxDeezerHimalaya.comPlayer.fmAmazon MusicPocketCastsTuneInRadio PublicStitcherOn Air - onair.dkDanske Podcasts - danske-podcasts.dk