Tinka-huerne og den hårde virkelighed

Tak fordi du lytter til Koldfronten. Det er 100% gratis at lytte til vores podcast, men det er ikke gratis at lave den. Støt os ved at oprette en bruger eller tippe en ven om Koldfronten.

Daniel og Søren snakker bl.a. om dramaet om Tinka-huerne, som ikke var der, virtual reality (VR), drukkenskab, og så kommer der hele tre filmanmeldelser; to hurtige fra hoften og én dybdegående af Michael Bays “6 Underground”.

Da dette er den sidste udsendelse inden juleferien gør “Dagens udfordring” et kort comeback, som erstatning for en ny “musikalsk standoff”. Søren har tilrettelagt en udfordring, der sætter Daniels paratviden om vores allesammens seniorkorrespondent, Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm (fra “Den korte radioavis” på Radio24syv), på prøve.

En personlig hilsen til dig, som lytter via podcast: Tak. Glædelig jul og godt nytår. Vi lyttes ved d. 7. januar 2020. Kærlig hilsen, Daniel Frank & Søren Meinertz.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Du skal være logget ind for at kommentere.

Ny episode hver 14. dag. Lyt til Koldfronten.

Læs og kommentar vores blogindlæg.

Fortæl en ven om Koldfronten.

Her kan du høre Koldfronten:

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsCastBoxDeezerHimalaya.comPlayer.fmAmazon MusicPocketCastsTuneInRadio PublicStitcherOn Air - onair.dkDanske Podcasts - danske-podcasts.dk